woensdag 7 mei 2014

Moederdag

Zondag is het moederdag en de kindjes thuis en op het werk praten niet anders dan over moederdag.
Moederdag - Moederdag - Moederdag.
Het lijkt er wel op of ik gebrainwasht word.
Hoe kan het dan anders dan dat ik mijn kaarten, die ik maandag op de hobby heb gemaakt verder afwerk in het thema van Moederdag.

De techniek die we maandag op de hobby hebben toegepast is een techniek waarbij we inkt, onze acrylblokken, een glas en een ballon hebben gebruikt.

Je doet inkt in 3 verschillende kleuren op je grootste acrylblok, dan neem je een glas en dopt die met de glasopening in de inkt en plaatst die op je witte kaart, zo maak je heel wat cirkels door elkaar.
Vervolgens blaas je een ballon op en dop je de onderste ronding van de ballon in de inkt op je blok en maak je spetters op je kaart.
Bij mij lukte de ballon techniek niet naar mijn zin en daarom dat ik er voor koos om mijn Gorgeous Grunge stempelset van Stampin'up te gebruiken voor de spetters.  Dit vond ik veel beter !
Voor de rest heb ik de kaart nog wat afgewerkt en opgefleurd met een kleurige bijpassende cardstock er achter te plaatsen.

2 opmerkingen:

 1. Inge,
  Je kaartjes zijn mooi en fleurig geworden, het leuke was dat iedereen weer met een totaal ander resultaat naar huis ging.
  Groetjes
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laurette, bedankt om deze JOFY stempel eens te mogen gebruiken het geeft eens iets heel anders dan dat ik gewoon ben te gebruiken. De resultaten van iedereen zijn oooo zooo verschillend en één voor één zeer mooi.
  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen